Welkom op mijn Blog

Met enige regelmaat zal ik u meenemen in mijn gedachtenspinsels over het theatermaken: het voor mij leukste vak wat er is: van schrijven tot regisseren en alles wat daartussen zit. Ik wens u veel leesplezier.

 

 

 

 

Online wereld
vrijdag 3 april

In een week tijd was de agenda leeg en werden alle projecten en inkomsten geannuleerd. Het doet iets met je. Als theatermaker ben ik gelukkig gewend aan drama, dus dat scheelt wel. Om me heen barst het ondertussen opeens van de initiatieven: een tomeloze creativiteit en een hartverwarmende verbondenheid. Het maakt me blij al moet ik alsnog weer serieus op zoek naar nieuw werk, nieuw inkomen. Ik val gelukkig al in op een zorgboerderij en daar kan ik extra dagbesteding doen. En het is spannend of ik aanmerking kom voor de ZZP-regeling en zo niet, ach dan zal ik wel weer wat vinden…

In de Kubus
een lege ruimte?
dinsdag 3 maart

Mijn Labanleraar noemde mij zwaar (gereformeerd) en naar achter. Het zei veel over mijn manier van in het leven staan en vooral: hoe de wereld mij waarnam. De transformatie die volgde gedurende de opleiding was groot.

Overleven is Herinneren
Alleen over vrouwen in WOII
woensdag 12 februari

Een indrukwekkend verhaal over en door uitsluitend vrouwen en hun barre reis van kamp naar kamp in de Tweede Wereldoorlog als politieke gevangenen. Dit theaterstuk wordt uitgevoerd in de buitenlucht: soberheid en eenvoud en rauwheid zijn de trefwoorden.

Kleintheater Zwaan
Labantraining